„Алекс инвестмънт 16“ ЕООД– е дружество с богат опит в сферата на строителството на територията на южна, западна и югозападна Република България, специализирано в проектирането и изграждането на съвременни жилищни сгради и хотели, характеризиращи се с високо качество на строителство и модерен дизайн. Неин основател е Александър Павлевски, строителен инвеститор с повече от 20 години стаж в сферата на недвижимите имоти- в изкупуването на парцели на обезщетение, строителство на жилищни сгради, хотели, както и в продажбата на недвижими имоти.

Екипът ни не е голям, но за сметка на това е прецизно подбран от хора- професионалисти в своята сфера, високо креативни и достатъчно ентусиазирани, за да отговорят подобаващо и в най-висока степен на нуждите и изискванията на нашите клиенти, по отношение на качество, визия и сигурност.

Ние не строим просто сгради, ние строим Вашият ДОМ със стил, носещ уюта, комфорта и спокойствието на „семейното огнище“. Ние строим Вашата крепост- мястото, в което да избягате и релаксирате от сивото ежедневие, в което да сбъдвате мечтите си и да се радвате на любимите си хора.